Aydın’da 25 aranan şahıs yakalandı

Aydın’da jandarma ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonlarda 25 aranan şahıs yakalandı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, JASAT ekipleri koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından Hırsızlık ve Dolandırıcılık suçlarından aranan şahıslara yönelik eş zamanlı yapılan operasyonlarda 25 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar ise 0-2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 12, 2-5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 2, 5-10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 2, 20 yıl üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs, bu yakalanan şahıslar arasında Hırsızlık 3, Uyuşturucu 2 , Yaralama 3 Diğer Suçlardan 9, İfadeye yönelik aranan 8 (4 hırsızlık, 3 dolandırıcılık) şahıs bulunuyor.

16 Şub 2024 - 10:40 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.