DEM Aydın adaylarını açıkladı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Aydın Büyükşehir Belediye eş başkan adaylarını belirledi. DEM Parti, Suzan Koç ve Naif Kanat’ın adaylığını açıkladı

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla Merkez Yürütme Kurulu'nca (MYK) alınan kararları duyurdu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarma kararı alan DEM Parti, adayını kamuoyuna duyurdu. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Aydın Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları olarak Suzan Koç ve Naif Kanat’ı ilan etti.

18 Şub 2024 - 10:40 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.