Böylesi görülmedi!

Aydın’ın Nazilli ilçesi sıra dışı bir evlenme teklifine tanıklık etti. Damat adayı, evlenme teklifini yaya geçidinde gerçekleştirdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Böylesi görülmedi!
Böylesi görülmedi!
Video için play'e tıklayın

Nazilli’de yaşayan Halide ve Mehmet çifti, evlilik yolunda ilk adımı attı. Damat adayı Mehmet, canından çok sevdiği Halide için sıra dışı bir evlilik teklifine imza attı. Mehmet, Ordu Caddesi üzerinde bulunan yaya geçidinde kız arkadaşını karşılayarak evlenme teklifi etti. Vatandaşların şaşkın gözlerle izlediği evlenme teklifinde Mehmet, ‘evet’ cevabını aldı. Birbirine sarılan çiftler, ardından o anları kutladı.

19 Şub 2024 - 18:36 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.