Sayar’dan Özcan’a ağır eleştiri

AK Parti Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ağır eleştirdi. Sayar, “Nazilli Belediyesi, tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşadı” dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Sayar’dan Özcan’a ağır eleştiri
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye meclis üyesi adayları da netleşmeye başladı. Nazilli’de Cumhur İttifakı, ilk olarak aday listesini seçim kuruluna teslim etti. 31 kişilik aday listesinde yer almayan Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bülent Sayar, yaptığı açıklamada mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı sert eleştirdi. Sayar, şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Nazilllli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler için YSK takvimine göre Seçim kurullarına başvurular bugün sona erdi. AK Parti Meclis üyeliği listesinde olmamam nedeniyle telefonla veya mesaj yolu ile soran bana değer veren arkadaş ve dostlarıma öncelikle teşekkür ederim. Belediye Başkanlığı, Sulama Birliği Başkanlığı, AK Parti ilçe Başkanlığı son olarakta Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediye Meclis üyeliği görevlerini yapmış bir kardeşiniz olarak almış olduğum bu sorumluluklarda hep kanunlar çerçevesinde, insanlarımızın işlerini kolaylaştırmak için ve doğrularımdan taviz vermeden görev yapmaya çalıştım. Bu görevlere gelirken de hiç bir zaman ben olacagım diye talepte bulunmadım istek ve talep olduğundada görevden ve sorumluluktan kaçmadım. Son görevimiz olan Nazilli Meclis üyeliği görevinde de beş yıl boyunca Nazilli Belediyemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olduğuna inandığım konularda asla taviz vermeden savundum. Ancak bana göre Nazilli Belediye tarihinin en başarısız dönemilerinden birisini yaşadık. Bu sebeblede Nazillimizin yeni dönemde mevcut Belediye Başkanıyla devam etmemesi gerektiğine inandım. Cumhur ittifakı adayı olarak Esat Ergüler Başkanımın Nazilli’mize değer katacağına, yaptıklarının yapacaklarına teminatı olduğuna inandığım için sürecin başından beri onun aday olması için bir beklentim olmadan elinden gelen desteği vermeye çalıştım. Belediye Başkan adaylığı sürecinin en zor döneminin Belediye meclis üyeleri listelerini hazırlanma süreci olduğunu bilen birisi olarak Belediye Başkan adayımız Sn, Esat Ergüler’den bir talebim olmadı. Asıl olan Nazilli’mizin kazanması olarak görerek bundan sonraki süreçte hep birlikte Cumhur itifakı adayımız Sn Esat Ergüler Başkanımızı Nazilli Belediye Başkanı yapmak için mücadele edeceğimizin bilinmesini isterim.”

20 Şub 2024 - 14:09 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.