Emniyet binasında yıkım başladı

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası’nda yıkım başladı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Emniyet binasında yıkım başladı
Emniyet binasında yıkım başladı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

2020 yılında meydana gelen İzmir Depremi’nin ardından hasar gören ve yapılan karot testleri sonucunda depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek boşaltılan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası’nda yıkım çalışmaları başladı. Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan binanın yıkım çalışmaları başlatıldı. Hizmet binasının bahçesinde iş makineleri konuşlandırılırken, yapılan hazırlıkların ardından yıkım süreci de başladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, yeni hizmet binası yapılana kadar çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ASTİM OSB’de bulunan ve henüz faaliyete geçmemiş olan meslek lisesi binasında hizmet vermeye devam ediyor.

20 Şub 2024 - 16:47 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.