Yesevi Aydın hayat verdi

Yesevi Arama Kurtarma Aydın ekibi, Bozdoğan'da kayıplara karışan Zeynep Çelikoğlu sağ bir şekilde buldu. Ekip lideri Özgür Özkan, bir kişiye ulaşabilmenin mutluluğunu dile getirdi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Yesevi Aydın hayat verdi
Yesevi Aydın hayat verdi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bozdoğan'a bağlı Tütüncüler Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde kayıplara karışan 54 yaşındaki Zeynep Çelikoğlu için ekipler harekete geçti. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve Yesevi Arama Kurtarma Aydın ekiplerinin yer aldığı çalışmada evli ve 1 çocuk annesi Çelikoğlu sağ bir şekilde bulundu.

O ANLARI ANLATTI

Arama kurtarma çalışmalarının ardından Sözüm Aydın Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Yesevi Arama Kurtarma Aydın ekip Lideri Özgür Özkan, "AFAD ekipleri dün gece saatlerinde kayıp teyzemiz için bilgi geçti. Ardından sabah saatlerinde ekibimizle hazırlanarak Nazilli'den yola çıktık. Alanda yaptığımız çalışmalarda aranan teyzemize sağ bir şekilde ulaştık. Ekibimizde yer alan kadın arkadaşlarımız ilk müdahaleyi yaptı. Hem moral hem de ilk yardım desteği verdik ve ardından ambulansa teslim ettik. Ailesine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ekibi hakkında da bilgi veren Özkan, "Aydın'da 33 kişilik bir ekibiz. Her türlü operasyonlara hazır bir ekibiz. Bizimle birlikte ekibin içerisinde yer almak isteyen herkesi bekliyoruz. Ne kadar kalabalık bir ekip olursak, basit bir kayıp vakasında bile hızla sonuca ulaşabiliriz. Bölgemiz afet bölgesi ve çok dağlık bir alanda yaşıyoruz. Hızlı müdahaleler için ekibimizin sayısını arttırmamız lazım. Bu işte bizimle birlikte çalışacak, gerçekten benimseyecek gönüllülere ihtiyacımız var" dedi.

21 Şub 2024 - 17:15 - Gündem

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.