Söke'de balıkçılar önce denetlendi sonra bilgilendirildi

Aydın’ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde balıkçı tekneleri önce denetlendi sonra bilgilendirdi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Söke'de balıkçılar önce denetlendi sonra bilgilendirildi
Söke'de balıkçılar önce denetlendi sonra bilgilendirildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın’ın Söke ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi, balıkçılara yönelik denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen denetimde balıkçı teknelerinde belge ve ürün kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerin ardından ekipler, balıkçılara ticari amaçlı su ürünlerini düzenleyen tebliğ hakkında bilgilendirmeler yaptı. Denetimlerin aralıklı olarak devam edeceği öğrenildi.

Konu ile ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda “1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında Söke İlçe Müdürlüğümüzce denizde denetimler yapıldı" ifadeleri yer aldı.

22 Şub 2024 - 11:46 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.