Nazilli'ye yeni sağlık merkezi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hayırsever aile tarafından yaptırılan Aile Sağlık Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılışa hazırlanıyor.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli’de bulunan hayırsever Aslı ve Mustafa Takmaklı tarafından ilçeye yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasında inşaat tamamlandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, binanın açılışa hazır hale getirilmesi adına yürütülen çalışmalar görmek için Aslı ve Mustafa Takmaklı Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu inceledi.

Taşınma sürecine ilişkin İlçe Sağlık Müdüründen bilgi alan İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hayırseverlerin desteğiyle Nazilli İlçesine yeni bir Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu daha kazandırılmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, Nazilli ilçesine ve halkına hayırlı olmasını diledi. Nazilli ilçesine gelen İl Sağlık Müdürüne Nazilli ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans Servisi Başhekimi de eşlik etti.

22 Şub 2024 - 22:39 - Sağlık

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.