Adaylığı kabul edilmedi

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Esat Altıngün’ün adaylığının kabul edilmediği iddia edildi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı ve Kuşadası eski belediye başkanı olan Esat Altungün’ün dönemindeki bir işlemden dolayı üç buçuk yıllık bir ceza sebebiyle hal mahrumiyeti olduğu ve bunun İYİ Parti tarafından yapılan bir “şikayet” ile ortaya çıkması sonucu ilçe seçim kurulu Esat Altungün’ün adaylığının kabul edilmediğini AK Parti ilce ve il başkanlıklarına bildirdiği iddia edildi.

AK Parti’de şok etkisi yapan seçim kurulu kararı sonrasında, karara itiraz başvuruda bulunulacağı edinilen bir diğer bilgi arasında yer aldı.

23 Şub 2024 - 13:50 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.