Başkan Çerçioğlu, Umurlu’da vatandaşlarla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Umurlu Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Çerçioğlu'na desteklerinin devam edeceğini söyledi. Pazar ziyaretinde Çerçioğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin de eşlik etti.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Başkan Çerçioğlu, Umurlu’da vatandaşlarla buluştu
Başkan Çerçioğlu, Umurlu’da vatandaşlarla buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Çerçioğlu, Umurlu’ya birçok yatırım yaptıklarını hatırlatıp önümüzdeki dönemde de bu yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Çerçioğlu’na pazarlardaki fiyatların her geçen hafta daha da arttığını söyledi. Fiyatların çok yüksek olduğunu söyleyen vatandaşlar, geçinememekten yakındı. Özellikle emekli vatandaşlar büyük geçim sıkıntısı çektiklerini, ay sonunu getirebilmek için evlerinden dışarıya çıkmadıklarını belirtti. Vatandaşlar hayat pahalılığından yakınırken yaptığı tüm hizmetler için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

24 Şub 2024 - 09:28 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.