Başkan Çerçioğlu vatandaşların Berat Kandili'ni kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Berat Kandili dolayısıyla tavuklu pilav dağıtımı gerçekleştirdi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Başkan Çerçioğlu vatandaşların Berat Kandili'ni kutladı
Başkan Çerçioğlu vatandaşların Berat Kandili'ni kutladı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın Büyükşehir Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Berat Kandili’nde de 17 ilçede ve 45 farklı noktada binlerce Aydınlıya hayır yaptı. Tüm vatandaşların kandilini kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle Berat Kandilimiz mübarek olsun” dedi. Gelenekselleşen kandil hayrından alan vatandaşlar da kandil günlerinde bir sıcak tebessüm oluşturan ve birlikteliği pekiştiren bu paylaşımların devam ettirilmesinden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür etti.

24 Şub 2024 - 17:03 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.