Nazilli’de ortalık karıştı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Partililer arasında pankart krizi yaşandı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri iki tarafı da sakinleştirmeye çalışıyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazilli’de ortalık karıştı
Nazilli’de ortalık karıştı
Video için play'e tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kala  Nazilli'de siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. Siyasi partiler şehrin bir çok noktasında çalışmasını sürdürürken Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti arasında pankart krizi yaşandı. Kentte bulunan bir benzinlik istasyonuna pankart asmak isteyen AK Parti ile CHP'liler arasında tartışma yaşandı.

BÖLGEYE  POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Pankart krizi iki grubun tartışmasıyla devam edince bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Nazilli ilçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım'ında bulunduğu bölgede ekipler tarafları sakinleştirmeye çalışıyor.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE YAŞANMIŞTI

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz günlerde de CHP ve AK Parti yine pankart krizi ile karşı karşıya gelmişti. Nazilli  Belediye Meclis Üyesi Ali Gölgesiz'in iş yerine pankart asan CHP'ye AK Partililer karşı çıkmıştı. Öte yandan; Gölgesiz, iş yerine izinsiz pankart asan CHP'yi şikayet edeceğini belirmişti.

26 Şub 2024 - 21:50 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.