Kuşadası’nda uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bir adreste uyuşturucu madde satıldığına dair istihbarat alan polis ekipleri adresi fiziki takibe alan ekibe aldı. Bir süre sonra operasyon için düğmeye basan ekipler, evde yaptıkları aramalarda komidinin içine saklanmış vaziyette 76,9 gram esrar maddesi, 1 adet değirmen, 1 adet elek özellikli cam şişe ve 1 adet de hassas terazi ele geçirdi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, evde bulunan O.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

27 Şub 2024 - 15:38 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.