Nazilli'de keşkek hayrı

Aydın'ın Nazilli ilçesinin en kalabalık muhitlerinden biri olan Yeşil Mahalle’de 20 bin kişilik keşkek hayrı düzenlenecek. Mahalle muhtarı, keşkek hayrı için hayırseverlere seslendi.

Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli'ye bağlı Yeşil Mahalle’de ikinci kez keşkek hayrı düzenlenecek.

Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk’ün organize ettiği hayır, bu kez 20 bin kişilik olacak.

Muhtar, Şenol Öztürk, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek organizasyon için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Keşkek hayrını geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, “Tüm şehitlerimize, arkasından bir Fatiha okuyacak insanı kalmayacaklara bir hayır yapmak istedik. Allah nasip ederse hayırseverlerimizin yardımıyla tüm Nazilli’ye geleneksel lezzetimiz keşkeği tattırmak istiyoruz” dedi.

29 Şub 2024 - 14:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.