Erdoğan Aydın'da itiraf etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen seçimlerde aldığı oy oranını beğenmediğini açıkladı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Recep Tayyip Erdoğan Aydın'da miting düzenledi. Atatürk Kent Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Erdoğan, 2023 Mayıs ayında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde Aydın'dan çıkan oy oranını beğenmediğini ifade etti.
Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bugün adı gibi Aydın ve cesur gibi efelerile dünyaya nam salmış sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyorum. Aydın geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimde yüzde 40 düzeyinde oyla yanımızda yer aldı. Bu oy oranı Aydın ile bizim aramızdaki gönül bağını ifade etmekten çok uzak. Aydın'da büyükehir ve ilçeleri ile müjdeli haberler bekliyoruz. 31 Mart günü sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz."

# Aydın

29 Şub 2024 - 16:30 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.