Nazilli’de siyasi gerginlik

Aydın’ın Nazilli ilçesinde AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partililer yeniden karşı karşıya geldi. İki grup arasında pankart krizi yaşanıyor.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Nazilli’de siyasi gerginlik
Nazilli’de siyasi gerginlik
Video için play'e tıklayın

Yerel seçimlere sayılı günler kala Nazilli’de tansiyon yeniden yükseldi. Cumhuriyet Halk Parti ile AK Partili grup arasında pankart krizi yaşandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

TARAFLAR ANLAŞTI
Yaklaşık bir haftadır süren pankart krizi çözüme kavuştu. CHP ve AK Parti, siyasi pankart yerine Türk bayrağı ve Atatürk portresi asılmasına karar kıldı.

01 Mar 2024 - 00:05 - Siyaset

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.