Pusulam Polis Projesi start aldı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, engelli ve aizermer hastaları için harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü, 'Pusulam Polis Projesi'ni hayata geçirdi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da son zamanlarda artan kayıp vakalarının ardından il Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Engelli ve aizermer hastaları için 'Pusulam Polis Projesi'ni hayata geçiren emniyet müdürlüğü, kayıp vakalarını kısa sürede çözüme kavuşturmak için kolları sıvadı. Pusulam Polis Projesine başvuru yapmak isteyen vatandaşların, Efeler ASTİM Organize Sanayi içerisinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne kayıt yapması gerektiği belirtildi.
Ayrıca başvuru esnasında, anne baba ve çocuk nufüs cüzdanının ön arka fotokopisi ile güncel bir fotoğraf isteniyor.

PUSULAM POLİS PROJESİ NEDİR?
hayata geçirilen proje kapsamında, kaybolmaları halinde en kısa sürede ailelerine ulaştırılmaları amacıyla engellilerin parmak izleri, kimlik ve ilaç bilgileri sisteme kaydediliyor. Parmak izleri alınarak sisteme kaydedilen engellilere, kaybolduklarında daha kolay ulaşılması ve bu kişilerin yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

01 Mar 2024 - 18:24 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.