Kahveler demokrat olsun

Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, İsabeyli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretin en çok konuşulan konusu ise Ergüler’in önüne bırakılan kahve fincanı oldu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli’de seçimlere kısa bir süre kala, adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Sokak sokak gezen adaylar, vatandaşlardan destek talep ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Nazilli adayı Esat Ergüler, İsabeyli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlattı.

FİNCAN DEMOKRAT GELDİ
Ergüler’in ziyareti esnasında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Kıraathanede mahalleliye seslenen Ergüler’in önüne Demokrat Parti fincanında kahve ikram edildi. Ergüler’in önüne o fincanın ne amaçla bırakıldığı ise merak konusu oldu.

02 Mar 2024 - 01:29 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.