Başkan Çerçioğlu 2 günde 3 açılış gerçekleştirecek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2 günde 2 temel atma töreni ve 1 açılış yapacak.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Başkan Çerçioğlu 2 günde 3 açılış gerçekleştirecek
Başkan Çerçioğlu 2 günde 3 açılış gerçekleştirecek
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın Büyükşehir Belediyesi seçim çalışmalarına olanca hızıyla devam ediyor. Aydın'da çeşitli yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine yenilerini ekledi. Başkan Özlem Çerçioğlu, 4 ve 5 Mart tarihlerinde 2 temel atma ve 1 açılış programı gerçekleştirecek. İlk olarak 4 Mart'ta Tekstil Park içinde çalışma salonu açılışı yapılacak olan Çerçioğlu, 5 Mart'ta ise 2 projenin temelini atacak. Mimar Sinan Parkı'nda temel atma töreninde, 3 bin kişilik kapalı spor salonu ve Işıklı Doğal Yaşam parkı için start verilecek. Her 3 programda saat 17.30'da gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi yaptığı duyuruda tüm Aydın halkını davet etti.

03 Mar 2024 - 12:40 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.