Nazilli’de dev keşkek hayrı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 20 bin kişilik keşkek hayrı yapıldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli’nin en kalabalık ve sürekli gelişmekte olan mahallelerinden biri olan Yeşil Mahalle’de imece usulü keşkek hayrı düzenlendi.
Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk’ün organize ettiği hayra yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, tüm siyasi partilerin Nazilli belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar, özenle hazırlanan geleneksel lezzet keşkeğin tadına baktı, dualar edildi, Mevlid-i Şerif okundu. Birçok hayırsever vatandaşın destekleriyle gerçekleştirilen hayırda keşkekler hızla tükendi.

03 Mar 2024 - 16:04 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.