Aydın’da anketin sonuçları açıklandı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala veri analisti Murat Kızılboğa Aydın’a ilişkin bir paylaşımda bulundu. Kızılboğa adayların son durumunu açıkladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partilerin adayları vatandaş ve esnafları ziyaret ederek destek talep etmeye devam ediyor. Bu kapsamda da Aydın’da yerel seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Aydınlı vatandaşların merakla beklediği yerel seçimler öncesi veri analisti Murat Kızılboğa dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerin sonucuna en yakın anketi ortaya koyma başarısı gösteren Murat Kızılboğa Aydın adayları hakkında da bir anket sonucu açıkladı.
Kızılboğa’nın açıkladığı veriler ise şu şekilde:

Cumhuriyet Halk Partili Özlem Çerçioğlu yüzde 45,8
AK Partili Mustafa Savaş Yüzde 39,3
İYİ Partili Özer Kayalı yüzde 5,9
DEM Partili Suzan Koç yüzde 4,8
Zafer Partili Muharrem Demirbilek 2,0
Diğer adaylar ise yüzde 2,2

05 Mar 2024 - 10:01 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.