Aydın’da zamanla yarış

Aydın’ın Efeler ilçesinde evinde rahatsızlanan yaşlı bir teyze için ekipler harekete geçti. Kapıyı açamayan kadına ilk müdahaleyi balkondan giren itfaiye ekipleri yaptı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Aydın’da zamanla yarış
Aydın’da zamanla yarış
Video için play'e tıklayın

Olay, Efeler’de 2021 sokakta öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, henüz ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadın evinde rahatsızlandı. 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım isteyen kadın için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Kapıyı açamayan kadına ilk müdahaleyi balkondan giren itfaiye ekipleri yaptı. Yaşlı kadın sağlık ekiplerinin müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

06 Mar 2024 - 13:48 - Asayiş

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.