Aydın’a yeni yol

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’a yeni bir karayolu ulaşım hattı daha kazandıracağını açıkladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

ASTİM Köprülü Kavşağı’ndan başlayıp Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü’nün kuzeyinden devam edecek olan Kuzey Çevre Yolu, İncirliova yoluna bağlanacak. 12 kilometre uzunluğundaki yolun yaklaşık maliyetinin 374 milyon lira olacağını hatırlatan Çerçioğlu, ulaşım altyapısına yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Aydın’a yeni bir ulaşım güzergahı daha kazandıracaklarını belirten Çerçioğlu, şehrin doğusu ile batısını kuzeyden de bir araya getireceklerini söyledi. Daha yaşanabilir bir Aydın için sürekli yeni projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen Çerçioğlu, böylelikle trafik yoğunluğu oluşan saatlerde bile trafik akışını hızlandıracaklarını vurguladı.

08 Mar 2024 - 23:14 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.