Kuyucak’ta Çanakkale ruhu

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla keşkek hayrı düzenlendi.

Kuyucak’ta Çanakkale ruhu
Haber albümü için resme tıklayın

Kuyucak’a bağlı Pamukören Mahallesi’nde binlerce vatandaş keşkek hayrında buluştu.

30 yıldır 18 Mart tarihlerinde geleneksel halde yapılmakta olan keşkek hayrı, bu yıl Ramazan ayı nedeniyle erkene alındı.
Çevre il ve ilçelerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği keşkek hayrında çaldığı marşlarla büyük ilgi gören Mehter Takımı, gösterileri ile hem Çanakkale Savaşı'nı canlandırdı hem de tarihi esintileri vatandaşlara sundu.

Etkinliklere Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere çevre ilçelerin belediye başkanları ve siyasetçiler de ilgi gösterdi.

11 Mar 2024 - 16:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.