Nazilli'de terk edilen koca cinnet geçirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde eşi evi terk ettiği için bulanıma giren bir şahıs, oturduğu yeri ateşe vererek kayıplara karıştı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Yangın, Nazilli'ye bağlı Yıldıztepe Mahallesi 39 Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.A.Y aralarında bir süredir geçimsizlik yaşayan eşi tarafından terk edildi.
Eşinin evini terk etmesinin ardından bunalıma giren ve depresyon geçiren koca M.A.Y eşinin eve geri dönmesini istedi. Ancak eşinin tekrar eve dönmemesi üzerine adam, yatak odasına topladığı eşyaları ateşe verdi.
Evi ateşe veren koca M.Y.A daha sonra evden uzaklaşarak kayıplara karıştı.
Evden çıkan dumanları gören mahalle sakinleri ve komşuları hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Nazilli İtfaiye Amirliği ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken ev yangından etkilenerek kullanılamaz hale geldi.
Olayla ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

15 Mar 2024 - 17:30 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.