İncirliovalı vatandaşlar çözüm bekliyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde gece saatlerine kadar süren seçim çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi. Kent sakinleri, yetkilileri göreve davet ederek, çalışmaların akşam saatlerinde son bulmasını talep etti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
İncirliovalı vatandaşlar çözüm bekliyor
İncirliovalı vatandaşlar çözüm bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Adaylar, sahada çalışmalarını sürdürerek, vatandaşlardan oy ve destek talep etmeye devam ediyor. Bu kapsamda da çalışmaların sürdüğü Aydın'ın İncirliova ilçesinde vatandaşlar adeta canından bezdi. Gece geç saatlere kadar, seçim müziklerinin susmadığı ve konvoyların bitmediği ilçede yaşayan vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

İsyanının sosyal medya üzerinden dile getiren bir vatandaş, "Emniyete ve kaymakamlığa acaba bu konu hakkında kaç şikayet gitmiş, önce çıkıp açıklasınlar. Herkes bu durumdan şikayetçi fakat ilçemizdeki yetkililer adım atmaktan çekiniyor. Sabaha kadar konvoy mu olur? Aydın'ın hangi ilçesinde var bu olay. Çocuklarımız, ailelerimiz uyuyamıyor. Sabah erken saatlerde işe gidenler var. Siz seçilme yarışındasınız diye biz niye hayatımızdan feragat edelim. Adaylardan da rica ediyoruz, yetkililerden de. Artık bu saçmalığa, bu gürültü kirliliğine son verin" ifadelerini kullandı.

19 Mar 2024 - 10:35 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.