"Tayyip bey duyarsa görevden alır"

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, partisinin Çine adayı Mehmet Kıvrak'ın proje tanıtım toplantısında AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a yüklendi. Savaş'ın Emekli Kart projesini eleştiren Bülbül, "Böyle birşey mümkün olamaz" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, proje tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya, CHP Aydın Milletvekilleri Evrim Karakoz, Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Süleyman Bülbül, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a yüklendi. Savaş'ın açıkladığı projeleri sert eleştiren Savaş, "Tayyip bey duyarsa görevden alır" dedi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Mustafa Savaş'ın bu kentin bir insanı olduğunun altını çizen Bülbül, "Buradan Savaş'a sesleniyorum. Çine cezaevi kenti olmayacaktır. Çine'nin köftesiyle, organik zeytinyağı gibi güzellikleriyle sevilsin dedik, cezaevi koydurmayın dedik. Ama Mustafa Savaş cezaevi müjdesini Çine'nin kalbine hançer sokarak verdi. Yazıklar olsun. Bir milletvekili kendi memleketine cezaevi müjdesiyle hizmet etmez, fabrika kurarak, gençlere ve işsizlere iş imkanı sağlayarak, kültür ve spor kenti oluşturarak hizmet eder" dedi.

"TOPUKLU EFE VARKEN MÜMKÜN DEĞİL"

Emekli Kart Projesini de eleştiren Bülbül, "Çıkmış birde her emekliye 5 bin lira maaş vereceğini söylüyor. Bunu Tayyip bey duyarsa görevden alır mı bilmem. Aydın'da 289 bin 10 tane emekli var. Ayda 5 ile çarparsak bir buçuk milyon tl yapıyor. Büyükşehirin bütçesi ise 5.8 milyon lira. Yani Mustafa Savaş 4 ayda büyükşehirin bütçesini sıfırlayacak, bitirecek. Bu arkadaş çıkıpta birde büyükşehir belediye başkanı olacak. Mümkün mü böyle birşey olması? Topuklu efemiz varken mümkün değildir. Bunların hesapları kitapları memleketi ekonomide kültürde sporda sanatta duvara vurmaktır" dedi.

21 Mar 2024 - 12:39 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.