AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YANGIN SÖNDÜRME TANKERİ DAĞITIMI SÜRÜYOR

 Aydın Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki yangınlara daha hızlı müdahale edilmesi için 3 ton su kapasiteli yangın söndürme tankeri desteğini, her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Konuşlandırılan tankerlerle birlikte, şehir merkezine uzak mahalle sakinleri artık yangına daha etkili bir şekilde ilk müdahaleyi yapabilecek. Böylece itfaiye ekipleri gelene kadar yangının büyümesi engellenebilecek. Tankerlerin kullanımı için daha önce olduğu gibi muhtarlıklarda yangın eğitimi de verilecek. “Her türlü afete karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor” Kent genelinde olası yangınlara daha hızlı müdahale etmek için merkeze uzak mahallelere yangın söndürme tankeri desteklerini devam ettirdiklerini ifade eden Aydin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “ Her türlü afete karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu bilinçle de kent genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

24 Mar 2024 - 12:46 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.