Mustafa Savaş büyük pot kırdı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Adnan Menderes Stadyumu projesi tanıtımı için kullandığı videoda pot kırdı. Savaş, Aydınspor'un logosunu yanlış kullanarak, büyük tepki topladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Stadyumu projesini 15 bin kişi kapasitesinden 25 bin kişilik kapasiteye çıkardıklarını açıkladı. Savaş'ın proje tanıtım videosu ise büyük tepkilere yol açtı. Mustafa Savaş, videolu tanıtımda, Aydınspor 1923'e ait logoları kullandı. Kapanan kulübün logolarını kullanan Savaş'ın bu davranışı sosyal medyada çok konuşuldu. 'Aydın'ın milletvekili, kentin markası olan Aydınspor'u daha tanımıyor' yorumunda bulunan vatandaşlar, Savaş'ın açıkladığı projenin bile hayal ürünü olduğunu savundu. Aydınspor üzerinden oy devşirmeye çalışan Mustafa Savaş'ın bu oyunu adeta ters tepti.

25 Mar 2024 - 13:49 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.