Mezarlıklar doldu taştı

Ramazan Bayramı'nın arifesinde mezarlıklara yoğun ziyaret oldu. Çiçeğini alan kaybettiği sevdiğine koştu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Mezarlıklar doldu taştı
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan ayının son günü hareketli geçiyor. 30 günlük Ramazan ayı sona erdi. Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıklarda yoğunluk yaşandı. Kaybettikleri yakınlarını ve sevdiklerini bayram öncesi ziyaret edenler uzun kuyruklar oluşturdu.
Yol üzerinde aldıkları çiçekleri ve yaban mersinlerini kucaklarına alıp yola düştüler. Ayrıca, Kemer mezarlığında ziyarete gelenler için polisler güvenlik önlemi alarak günün sorunsuz geçmesini sağlıyor.

Çiçek ve yaban mersini satan Mustafa Dikmen, " Arife günü çiçek ve yaban mersini satıyoruz. Bağını 25 liradan satıyoruz. Rağbet oldukça çok. İnsanlar sevdiklerine hediye etmek için alıyor. Bu bir gelenek" dedi.

09 Nis 2024 - 12:03 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.