Aydın’dan Antalya’ya yardım eli

Antalya Tünektepe'de meydana gelen teleferik faciasıyla ilgili kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Aydın’dan gece görüşlü helikopterler de kurtarma çalışmalarına katıldı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde seyit halindeki teleferik vagonlarından birinin düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişiyse yaralandı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, teleferikte mahsur kalan 184 kişinin kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
Çalışmaların ipli sistemlerle yapıldığını ve gece görüşlü helikopterlerin bölgeye intikal etmek üzere yola çıktığını söyleyen böcek, "Şu an da 25 kabinde 184 vatandaşımız var, İnşallah onları da sağlıklı bir şekilde kurtaracağız." dedi.

AYDIN’DAN YOLA ÇIKTILAR
Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aydın ve Bursa’dan gece görüşlü helikopterlerin de olay yerinde kurtarma çalışmalarına katıldığını ifade etti.

13 Nis 2024 - 09:54 - Gündem

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.