‘Cehennemi yaşadık’

Antalya’da gerçekleşen teleferik kazasında hayatını kaybeden Sökeli avukat Memiş Enes Gümüş'ün oğlu Fatih Gümüş, kaza anını anlatarak, "Babamı yerde hareketsiz yatarken gördüm. Cehennemi yaşadık" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik'te korku dolu anlar yaşandı. Teleferik kabinlerinden birisinin kopması sonucu Sökeli avukat Memiş Enes Gümüş hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı ve çok sayıda kişi kabinlerde mahsur kaldı. Avukat Memiş Enes Gümüş'ün oğlu Fatih Gümüş, o dehşet anlarını anlattı.

“BABAMI YERDE YATARKEN GÖRDÜM”
Faciadan yaralı olarak kurtarılan Fatih Gümüş, yaşadıkları dehşet dolu anlara ilişkin, "Teleferikte kopan direk bizim vagona çarptı, camlar kırıldı ve alt tarafımız parçalandı. 8 kişi 30 metreden yere çakıldık. Hepimiz yaralı halde acı çektik, çığlık sesleri ve ağlamalar geliyordu. Babamı yerde hareketsiz yatarken gördüm. Bir saat sonra bizi görevliler kurtardı. Cehennemi yaşadık" ifadelerini kullandı.

14 Nis 2024 - 11:02 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.