Aydın’da ulaşıma zam talebi

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ulaşım ücretlerine en az yüzde 70 oranında zam beklediklerini açıkladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da son olarak 3 Ağustos 2023 tarihinde yüzde 30’luk bir artış yaşanan şehiriçi otobüs fiyatlarının ardından şoförlerin zam beklentisi ortaya çıktı.
Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, her sektörde olduğu gibi ulaşımda da zam beklentisinin doğal olduğunu ifade etti.
Özmeriç UKOME toplantısına dikkat çekerek zam beklentisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir ulaşımda yeni bir fiyat tarifesi almadıklarını belirten Özmeriç, zam taleplerini yetkili mercilere ilettiklerini söyledi.
UKOME kurul toplantısı sonrası ulaşıma en az yüzde 70 zam beklentileri olduğunu belirten Özmeriç, ekonomik şartlara da vurgu yaptı.
Özmeriç, “UKOME toplantısının gündemi daha belli olmadı ancak biz talebimizi ilettik. Şehiriçi ulaşımın yanı sıra taksi, köy minibüsleri gibi diğer ulaşım sektörlerinde de yeni fiyat beklentimiz var. Birine zam geldiğinde diğerlerine de gelecektir. Uzun zamandır aynı fiyat tarifesiyle çalışıyoruz. Türkiye’nin gelmiş olduğu ekonomik şartlara bakıldığında, bu yüzde 70’lik artış belki de bizim sadece ayakta kalmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

16 Nis 2024 - 11:27 - Ekonomi

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Aydın - Bence Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin merkez Efeler ilçesinde ki özel halk otobüslerini kaldırıp yerine belediye otobüsü ek seferleri yerleştirse siz zarar etmezseniz halk'ta sizden kurtulmuş olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:58
01

Serap - Merhaba İstanbul ,İzmir , Ankara illerindeki gibi güzergahlarınız uzun değil ki? Üstelik şehirlerarası otobüs firmalarının müşterilerine servis hizmeti bile yok.Büyükşehir olmak bu değil.Zam talebinizi yeniden düşünün !...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 23:51