Eriğin fiyatı dudak uçuklatıyor

Aydın'da bahar aylarının gelmesiyle birlikte tezgahlar eriklerle donatıldı. Vatandaşların vazgeçilmez meyvesi olan eriğin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da hava sıcakları yavaş yavaş artmasıyla birlikte yaz meyveleri de tezgahlardaki yerlerini almaya başladı. Vatandaşların bahar ayında vazgeçemediği meyvelerden biri olan erikte pazar tezgahlarını süslemeye devam ediyor. Fakat eriğin fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten.

İlk çıktığında kilosu 500 lira olan eriğin güncel fiyatı 200 TL. Vatandaşlar, eriğin fiyatının yüksek olması nedeniyle tadımlık aldıklarını ifade ediyor.

19 Nis 2024 - 12:59 - Ekonomi

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.