Taşdemir’den skandal paylaşım

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı ve Nazilli ilçe Teşkilatı kurucularından Mehmet Reşat Taşdemir, sosyal medyada skandal bir paylaşıma imza attı. Taşdemir’in paylaşımına İYİ Partililer büyük tepki gösterdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

İYİ Parti Nazilli ilçe Teşkilatı kurucularından biri olan Mehmet Reşat Taşdemir, geçtiğimiz genel seçimlerde partisinin milletvekili aday adayı olmuştu. 14 Mayıs Seçimlerinde aday gösterilmeyen Taşdemir, dönemin Genel Başkanı Meral Akşener’i topa tutup partisinden istifa etti.

SKANDAL PAYLAŞIM
31 Mart Yerel Seçimler öncesi AK Parti saflarına geçiş yapan Mehmet Reşat Taşdemir, İYİ Parti Kurultayının ardından skandal bir paylaşımda bulundu. Taşdemir, Meral Akşener’in fotoğrafının yer aldığı paylaşımda, “Yar saçların lüle lüle, hadi sana güle güle abala. Bir daha elinin hamuruyla bu işlere kalkışma” ifadelerine yer verdi. Paylaşım ise İYİ Partililerin tepkisini çekti. Bir çok partili Taşdemir’i kınayan yorumlarda bulundu.

28 Nis 2024 - 13:08 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.