Ortalık savaş alanına döndü

Efeler Işıklı Kavşağında makas atan sürücü kazaya neden oldu. Kazada çarpışan araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Işıklı Kavşağında yaşandı. İddiaya göre, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 09 ES 964 plakalı sürücü akan trafikte makas attı.Tehlikeli hareketler yapan sürücü, aynı istikamette seyir eden 09 FH 153 plakalı araç ile 35 AJM 375 plakalı aracın kaza yapmasına neden oldu. Kazada sürücülerden biri yola savrularken bir kadın araçta sıkıştı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Savaş alanına dönen yolda yaralılara ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Polisler, kaza neden olan ve olay yerinden kaçan aracın peşine düştü.

28 Nis 2024 - 16:07 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.