Nazilli’de dehşet anları!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazilli’de dehşet anları!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Nazilli’ye bağlı Altıntaş Mahallesi Koca Cami Caddesi üzerinde sabah saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olduğu iddia edilen E.K., eşi A.K. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Bu sırada yanındaki bıçağı çıkaran E.K, eşi A.K’yi sokak ortasında bıçakladı. Kanlar içinde kalan talihsiz kadın yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemelerde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan A.K.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI
Öte yandan, E.K. ise olayın ardından 48 NV 141 plakalı beyaz bir araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

29 Nis 2024 - 10:41 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.