Aydınspor'un bir üst lig ihtimalleri

Süper Amatör Lig ekiplerinden Aydınspor Play-Off gruplarında çıktığı 4 maçta 3 puan topladı. Siyah beyazlıların, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e çıkma ihtimallerini sizler için derledik.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydınspor, Süper Amatör Play-Off gruplarının ilk 4 maçında kötü bir grafik ortaya koyarak sadece 3 puan toplayabildi. Ligin 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kuyucakspor'a konuk olacak Zeybeklerin, Bölgesel Amatör Lig için mutlak maçı kazanması gerekiyor. Aydınspor, Kuyucak'ı yendiği takdirde son haftada lider ile arasındaki puan farkını 3'e düşürecek.

RAKİPLERİNİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK
Ligin 5. hafta müsabakasında ise 5 puanlı Davutlar Belediyespor, sahasında 4 puanı bulunan Aydın Büyükşehir Belediyespor'u misafir edecek. Aydınspor'un gözü kulağı bu maçta da olacak. Her iki takımın birer puan alması siyah beyazlıların işine gelecek. Bu ihtimallerin gerçekleşmesi durumunda, Lider Kuyucak 9, ikinci Aydınspor 6, üçüncü Davutlar Belediyespor 6, sonuncu ise Aydın Büyükşehir Belediyespor 5 puanla sıralamada yer alacak.

SON HAFTA NEFESLERİ KESECEK
Play-Off grubunun son hafta karşılaşmasında Davutlar Belediyespor evinde Kuyucakspor'u misafir edecek. Bir diğer karşılaşma ise Aydın BŞB ile Aydınspor arasında gerçekleşecek. Aydınspor, deplasmanda BŞB'yi mağlup ettiği takdirde gözünü Davutlar-Kuyucak maçına çevirecek. Davutlar'ın karşılaşmayı kazanması taktirde takımların ikili averajına bakılacak. Bu durumda Aydınspor, Kuyucak ve Davutlar'ın puanı 9'a çıkacak. Aydın Büyükşehir Belediyespor ise 5 puanla grup karşılaşmalarını tamamlayacak.

KRİTİK MAÇ KUYUCAKSPOR
Bu olasılıklara göre, Aydınspor'un en kritik karşılaşması Kuyucakspor deplasmanı olacak. Aydınspor, deplasmanda rakibini 2 farklı bir sonuçla mağlup ettiği takdirde Bölgesel Amatör Lig'e çıkan taraf olacak. 1 farklı galibiyette ise takımların genel averajlarına bakılacak.

29 Nis 2024 - 14:58 - Spor

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.