Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşme gerçekleştirecek. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, bugün yapılacak görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, "Geleceğe ilişkin mücadelenin terk edileceği bir görüşme olmayacak" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanları 2016 yılının ardından ilk kez bir araya gelerek görüşme gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşecek olan görüşme, AK Parti Genel Merkezi'nde bugün saat 16:00'da başlayacak. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan bugün gerçekleşecek görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

1977 yılından bu yana CHP'nin ilk kez birinci parti olduğunu ifade eden Bülent Tezcan, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana ilk defa ikinci parti olduğununda altını çizdi. İki genel başkanın bugün görüşeceğini söyleyen Tezcan, "Bugün iki genel başkanı görüşecek. Bu görüşme Türkiye siyasetinin geleceğine ilişkin mücadelenin terk edileceği bir görüşme değil. Bu siyasetin doğasına aykırı olur. Bu siyasette olması gereken sağlıklı müzakeresini sağlayabilmeye dair bir görüşmedir. Tabiki aramızda rekabet olacak ama bu kan davası gibi bizi birbirine bölen rekabet olmayacak" dedi.

# Aydın

02 May 2024 - 13:42 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.