Kurban kesim bedeli belli oldu

Kurban Bayramı öncesi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıklamalarda bulundu. Ali Erbaş, "Bu yıl için vekâletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Kurban Bayramına az bir süre kala, dini azifelerini yerine getirecek olan vatandaşlar için kurban kesim bedeli belli oldu.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş 2024 kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları açıkladı. İşte ayrıntılar...

KURBAN KESİM BEDELİ NE KADAR OLDU?
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kurban kesim bedelinin yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olduğunu açıkladı. Ali Erbaş, şu ifadeleri kullandı:
"Bu yıl için vekâletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir"

06 May 2024 - 12:25 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.