"Tadilattayız" deyip ortadan kayboldular

Efeler'de hizmet veren güzellik merkezi sahipleri kapıya "Tadilat nedeniyle kapalıyız" notu bırakıp kayıplara karıştı. Telefonlarına ulaşılamayan güzellik merkezi, arkasında çok sayıda mağdur bıraktı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
"Tadilattayız" deyip ortadan kayboldular
"Tadilattayız" deyip ortadan kayboldular
Haber albümü için resme tıklayın

Son yıllarda ülke genelinde rövanşta olan güzellik merkezleri Aydın'da da sayıca arttı. Kadınları, kampanya ve indirimlerle merkezlerine çekmeye çalışan güzellik merkezlerinden birinde beklenmedik bir son yaşandı. Aydın'ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete giren güzellik merkezi kapılarını kilitledi. İddiaya göre, müşterilerinden peşin para alan güzellik merkezi sahipleri ortadan kayboldu. Müşteriler randevu günü geldiğinde işletmeye gitti ama çalınan kapıyı açan olmadı. Telefonla da iletişim sağlayamayan müşteriler dolandırıldıklarını fark etti.

Güzellik merkezi kilitlediği kapısına ise, "Tadilat nedeniyle kapalıyız. En kısa sürede hizmet verilecek. Herkes aldığı hizmeti alacak" notu bırakıldı. Merkez içimde ise gözle görülen bir tadilat olmadığı tespit edildi.

Mağdurlar, paralarını alıp kayıplara karıştıklarını iddia eden güzellik merkezi sahipleri için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

10 May 2024 - 17:07 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.