Uyuşturucu satıcıları cezaevinde

İzmir'den temin ettikleri uyuşturucuyu Köşk'e taşıyan U.A. ve E.E jandarmaya yakalandı. 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Uyuşturucu satıcıları cezaevinde
Uyuşturucu satıcıları cezaevinde
Video için play'e tıklayın

Aydın İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Köşk ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. İzmir'den Köşk ilçesine uyuşturucu taşınacağı bilgisini alan jandarma, operasyon için düğmeye bastı. U.A ve E.E'nin içinde bulunduğu araç Köşk'e girer girmez yakalandı. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 135 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

11 May 2024 - 16:24 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.