Motosiklet sürücüsü ağır yaralı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücüsü ağır yaralandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Kaza, Kuyucak’ta İnönü Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre motosikleti ile seyir halinde olan A.Ç, isimli sürücü cadde üzerinde kasisten hızlı bir şekilde geçmekte iken dengesini kaybederek savrularak devrildi. Yola savrulan sürücü kafasını asfalta çarparak ağır yaralandı. Kaza yapan motosiklet sürücüsünü göre vatandaşlar 112 Acil Servis’e kaza ihbarında bulundular. Anında olay yerine Sağlık ekipleri yaralı genci olay yerinden alarak hızla Kuyucak Devlet Hastanesine sevkini sağladılar.

Durumunun ağırlaşması nedeni ile yaralı motosiklet sürücüsü A.Ç. ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Doktorların incelemesinin ardından vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtilerek yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi

13 May 2024 - 00:19 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.