Koca çınar umutlarını seneye bıraktı

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubunda yer alan Aydınspor, yaşadığı puan kayıplarıyla hayallerini bir sonraki sezona öteledi. Zeybekler, 6 maçta sadece 4 puan toplayabildi.

Büyütmek için resme tıklayın

Süper Amatör Lig’ine bir üst lig hedefiyle başlayan Aydınspor, sezonu 2. sırada tamamlayarak Play-Off gruplarına kaldı. Siyah beyazlı ekip, Kuyucakspor, Davutlarspor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı grupta aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzdü.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubunda umutlarını son haftaya taşıyan Zeybekler, Aydın Büyükşehir Belediyesi deplasmanında da bozguna uğradı. Aydınspor, çıktığı 6 maçta sadece 4 puan toplayabildi. Siyah beyazlıların bir üst lig hayali bir sonraki sezona ertelendi.

13 May 2024 - 00:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.