Bilen’den dikkat çekici Aydınspor mesajı

Aydınspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubunu sonuncu sırada tamamladı. Zeybeklerin eski teknik direktörü Serkan Bilen ise sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Süper Amatör Lig ekiplerinden Aydınspor sezona Teknik Direktör Serkan Bilen’le başladı. Tecrübeli teknik adamla dokular uyuşmayınca yollar karşılıklı olarak ayrıldı. Sezonu 2. sırada tamamlayarak Play-Offlara kalmayı başaran Aydınspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubunda ise sadece 4 puan toplayabildi.

Zeybekler, Aydın Büyükşehir Belediyespor deplasmanında rakibine 2-1 mağlup olarak sezonu noktalayarak grubu son sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise siyah beyazlıların eski teknik direktörü Serkan Bilen, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Aydınspor’un formasını giydiği bir görsel paylaşan Bilen, “Hem içimden bir sürü şey söylemek geliyor, hemde sonsuza kadar susmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

13 May 2024 - 00:28 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.