Kazankaya’dan çağrı var!

Efeler 09 SFK Basın ve Akreditasyon Sorumlusu Kamil Kazankaya, zorlu Elazığspor karşılaşması öncesi spor camiasına çağrıda bulundu. Aydın’ı kenetlenmeye davet eden Kazankaya, “Gelin hep birlikte sevinelim” dedi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK, Play-Off grubunda finale yükseldi. Nazilli İlçe Stadyumu’nda 15 Mayıs Çarşamba günü Elazığspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil beyazlılarda Basın ve Akreditasyon Sorumlusu Kamil Kazankaya, sporseverlere çağrıda bulundu.

“AYDIN FUTBOLU İÇİN”

Aydın’ı kenetlenmeye davet eden Kazankaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Asi Kankalar, Nazilli Meydan, Alem Gençlik, Cephe 1934, Ada Gençlik, HellBoys, Korsanlar, Sarı Zeybekler... Her grupta çok sevdiğim abilerim, çok sevdiğim kardeşlerim var.
Gelin geçtiğimiz Cuma Nazilli'de gösterdiğimiz birlikteliği büyütelim, hep birlikte büyüyelim, hep birlikte yükselelim.
Aydın futbolu için Çarşamba günü yine Nazilli'de hep birlikte sevinelim!”

Öte yandan; zorlu Elazığspor karşılaşması saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmanın biletleri ise maç günü stadyum gişesinden 20 TL’ye satışa sunulacak. Türkiye Futbol Federasyonu, kritik müsabakayı YouTube hesabından canlı yayınlayacak.

13 May 2024 - 00:56 - Spor

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.