Öztunç ailesinin acı günü

Nazilli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, 5 gün arayla ikinci kardeş acısı yaşadı. Dursun Öztunç’un ağabeyi Yusuf Öztunç da yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Esnaf ve Sanatkalar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, geçtiğimiz hafta ağabeyi Hasan Öztunç'u kaybetmişti. Dursun Öztunç, 5 gün sonra ise bir diğer ağabeyi Yusuf Öztunç'un acısıyla sarsıldı.
Bir süredir koah hastalığıyla mücadele eden 77 yaşındaki Öztunç, bugün evinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan ailesi ve akrabaları büyük üzüntü yaşadı.
Yusuf Öztunç’un cenazesi yarın öğle namazına müteakip Yeni Mahalle’de bulunan Yeni Bahar Camii’nden kaldırılacak.

21 May 2024 - 13:33 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.