Bulvara şerit çekildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde çıkan tartışmada kavga çıktı. Polis ekipleri, yaralanan ve saldırgan şahısı yakalamak için çalışma başlattı.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Bulvara şerit çekildi
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Efeler’de Adnan Menderes Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, amcaoğlu oldukları öğrenilen Ramazan E. ile Muhammed E. arasında tartışma çıktı. Ramazan, belinden çıkardığı bıçakla amcaoğlunu bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR
Kavga eden amcaoğulları olayın ardından bölgeden hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Kavganın neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

21 May 2024 - 13:54 - Gündem

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.