Aydın ve İzmir onun için harekete geçti

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 6 yıldır aranan ve hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan şahsı ortak operasyonla yakalandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda bir başarıya daha imza attı. JASAT Timi, Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik ve Zimmet suçundan 6 yıldır aranan A.K üzerine yoğunlaştı. 20 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan A.K'nın İzmir Torbalı ilçesinde yaşadığı tespit edildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli olarak yapılan çalışma ve takip sonucu A.K isimli şahıs Pamukyazı Mahallesinde kıskıvrak yakalandı.

Hükümlü A.K, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığınca adli işlemelerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

22 May 2024 - 14:50 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.