Kanber’in gözbebeği yolcu!

Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber’in gözbebeği olan Berkan Ünal, bu sezon oynadığı karşılaşmalarda izleyenleri büyüledi. 22 yaşındaki yetenekli futbolcu için Gençlerbirliği devreye girdi. İşte ayrıntılar…

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Kanber’in gözbebeği yolcu!
Kanber’in gözbebeği yolcu!
Haber albümü için resme tıklayın

TFF 3. Lig ekiplerinden Efeler 09 SFK’ya 2022-2023 sezonunda Hacettepe’den transfer olan Berkan Ünal, bir çok kulübün radarına girdi. Bu sezon forma giydiği 27 karşılaşmada gösterdiği performansla izleyenleri mest eden 22 yaşındaki yetenekli oyuncu için bir çok 1. Lig takımı devreye girdi.

Teknik Direktör Veyis Kanber’in vazgeçilmez oyuncularından biri olan Berkan Ünal’ın için Gençlerbirliği'nin harekete geçtiği iddia edildi.
Ankara ekibinin, önümüzdeki günlerde orta saha oyuncusu için yeşil beyazlı kulübe teklif yapması bekleniyor. Öte yandan; Bodrum FK, Keçiörengücü ve Manisa Futbol Kulübü’nün de Berkan Ünal için temaslara başladığı öne sürüldü.
Futbol kariyerine, Gençlerbirliği altyapısında başlayan yetenekli orta saha oyuncusu, 2020-21 sezonunda Hacettepe formasıyla 8 maçta süre almıştı. Henüz profesyonel liglerde gol sevinci yaşayamayan Ünal, bu sezon yeşil beyazlı formayı 27 maçta terletti.

22 May 2024 - 14:56 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.